Voda na ulicama, u dvorištima i podrumima

11. jun 13:43

Jako nevreme, sa kišom, mestimično i sugradicom i gradom, rano jutros pogodilo je i Šabac. Delovi više ulica, mnoga dvorišta i podrumi ostali su poplavljeni.

Deo ulice Kralja Milutina, gde se ukršta sa Ustaničkom. Domaćinstva sa parne strane, sa potpuno potopljenim dvorištima. Novak Vilotić, je u ovoj ulici 65 godina, i ovako nešto nije zapamtio. Posebno ukazuje na problem vraćanja kanalizacije.

Sličnu sliku zatekli smo i u delu ulice Leonarda da Vinčija; najgore stanje na ulazu broj 43 - gde je voda prodrla i u podrumske prostorije, i na kolovozu prema ulici Ive Andrića. Problemi i za mlade i one starije. Ljiljana Lekić kaže da je i do sada bilo problema, svesna je da su padavine bile obilne, ali apeluje na nadležne da današnja poplava konačno bude alarm da se pitanje kanalizacije u ovom delu grada za trajno reši.

Sa istim ili sličnim problemima javljali su nam se sugrađani i iz ulica Ćirila i Metodija, Milorada Panića Surepa, a voda je prodrla i u podrumske prostorije zgrade u Gospodar Jevremovoj broj devet.
Podelite