Zoran Tošić koordinator resornih odbora GO Zajedno za Srbiju Šabac

22. jun 14:03

Povodom pristupanja Zorana Tošića stranci Zajedno za Srbiju i postavljanja na funkciju koordinatora Resornih odbora Gradskog odbora u Šapcu, Informativna služba ove političke organizacije oglasila se saopšenjem u kom, između ostalog, stoji:

Zoran Tošić rođen je u Šapcu 1954. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, a na Prirodno matematičkom fakultetu u Beogradu stekao je zvanje diplomiranog turizmologa. Deset godina radio je u Turističkom savezu opštine Šabac i za to vreme inicirao i obnovio održavanje Međunarodnog plivačkog maratona, Čivijadu, Ruže Lipolista i druge brojne manifestacije. Od 1993. do 2018. godine bio je direktor hotela Sloboda. Njegovo društveno angažovanje je impozantno, između ostalog, u Turističom savezu Srbije, Regionalnoj privrednoj komori Valjevo, Rotari klubu Šabac, Privrednom savetu Šapca i drugim brojnim komisijama i radnim grupama.
U politiku se aktivno angažuje zato što je protiv svakog vida centralizacije, zato što se zalaže za stvaranje sistema institucionalnog upravljanja jednakog i pravičnog prema svakom, za transformaciju javnih preduzeća bez partijskog uticaja.
Čast nam je imati ovakve ljude u svojim redovima, borbu nastavljamo jači, organizovaniji, da sa pristojnim i čestitim Šapčanima vratimo slobodu u naš grad, svi zajedno - kaže se u saopštenju Informativne službe GO Zajedno za Srbiju Šabac


Podelite