Pucnjava na Uskrs: Ubistvo u pokušaju

6. maj 12:07

U Šapcu uhapšen 30-godišnji muškarac zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, ali i niz drugih krivičnih dela. U Loznici policija protiv tri lica podnela krivične prijave zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su Č. S. - starog 30 godina - iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Sumnja se da je on, u nedelju, 2. maja, na Uskrs,nakon verbalnog i fizičkog obračuna sa oštećenim 26-godišnjim muškarcem, ispalio dva projektila iz pištolja; 26-godišnjeg muškarca pogodio je u predelu noge, dok je 51-godišnjeg muškarca okrznuo projektilom. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Policija u Loznici podnela je krivične prijave nadležnim tužilaštvima protiv dvojice muškaraca i jednog maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Sumnja se da su oni juče, nakon što su prijavljeni da remete javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu u Loznici, fizički napali dva policajca koja su izašla na intervenciju i tom prilikom im naneli lake telesne povrede.
Podelite