Uzmi račun i pobedi 2021.

5. maj 14:34

Vlada Srbije saopštila je danas da je do prvog izvlačenja u prvom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021, 15.maja, ostalo još deset dana, kada će u direktnom prenosu na RTS-u, svoje nove vlasnike, među građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiti pet automobila FIJAT 500L kao i stan u Beogradu, u Zemunskim kapijama.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara, podseća se u saopštenju.
Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.
Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi kao i 60 automobila FIJAT 500L.
Građanima će praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama, i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.
Podelite