Otvorena nova Fiskulturna sala u "Natinoj" školi

21. decembar 14:55

Nova Fiskulturana sala svečano je otvorena danas u Osnovnoj školi Nata Jeličić, jedinoj školi na gradskom području koja nije imala salu za fizičko. 59. godišnjicu postojanja i rada ove obrazovne ustanove, učenici su obeležili na prigodan način, a nakon skoro punih 6 decenija razlog za slavlje je i dugoočekivana Fiskulturna sala. Vrednost radova na izgradnji sale iznosi preko 40 miliona dinara.

Nakon 59 godina, koliko postoji Osnovna škola “Nata Jeličić”, učenici su dobili fiskulturnu salu. Ovo je bila jedina škola na gradskom području, koja nije imala salu za fizičko.

Fiskulturna sala, površine oko 600 kvadratnih metara, koštala je preko 40 miliona dinara, a poseduje i svlačinoce, tuševe, kancelarije i velike tribune, sve radove finansirala je Gradska uprava grada Šapca.

“Natinu” školu pohađa 717 učenika, od čega je 100 učenika u izdvojenom odeljenju u Drenovcu, svima, ova sala omogućiće bolje časove fizičkog vaspitanja.

Nakon svečanog otvaranja fikulurne sale, održan je i prigodan program, koji su učenici ove škole pripremili za 59. godišnjicu postojanja i rada Osnovne škole “Nata Jeličić”.
Podelite