Vremenska prognoza za 22.12.2019.

21. decembar 13:11

Oblačno sa kišom biće na severu i zapadu Evrope, kao i u cedntralnim predelima Evrope i na Balkanskom poluostrvu gde se očekuju i veče količine padavina. U oblasti Jadrana i na zapadu i jugozapadu Balkana očekuju se veoma obilne padavine i jake grmljavinske oluje. U oblasti Alpa padaće sneg. U ostalim predelima Evrope biće uglavnom suvo.

Na Balkanskom poluostrvu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na zapadu i jugozapadu Balkana i u oblasti Jadrana očekuju se veoma obilni pljuskovi sa grmljavinom i jake grmljavinske oluje. Očekuju se jaki i olujni vetrovi.

U Srbiji nakon suvog jutra, tokom dana umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima, a očekuje se i veća količina padavina. Duvaće umeren do jak južni i jugozapadni vetar, u košavskom području i na planinama južni i jugoistočni, povremeno sa olujnim udarima. U toku večeri i noći vetar u skretanju na jak severozapadni, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 6 do 12 stepeni, maksimalna dnevna od 10 na severozapadu do 18 stepeni na jugoistoku Srbije, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 8 do 10 stepeni.

U Šapcu prepodne pretežno sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura devet, maksimalna dnevna 16 stepeni.
U ponedeljak oblačno i suvo.
U utorak sunčano.
U sredu oblačno, povremeno sa slabom kišom.
U četvrtak umereno oblačno.
Podelite
  • U Šapcu sutra oblačno, sa kišom. Duvaće jak, vetar. Minimalna temperatura sedam, maksimalna dnevna 8 stepeni.
    22. dec
  • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura deset, maksimalna dnevna...
    20. dec
  • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne umereno oblačno. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura osam, maksimalna dnevna 18 stepeni.
    19. dec
  • U Šapcu sutra oblačno i suvo. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura devet, maksimalna dnevna 17 stepeni.
    18. dec