U Bogosavcu se završava realizacija devet projekata izglasanih na direktnom odlučivanju

25. novembar 14:09

Direktnim odlučivanjem građana u Mesnoj zajednici Bogosavac, novac od poreza na imovinu utrošen je u devet izglasanih projekata. Većina projekata je urađena, a u toku su radovi na uređenju školskog dvorišta.

Održavanje groblja i centra sela, nasipanje i ravnanje njivskih i neasfaltiranih puteva, rekonstrukcija arterske česme, kupovina materijala za podizanje nove ograde na školskom dvorištu, ugradnja aluminijumskih žaluzina na zvoniku crkve, izrada projekta za izgradnju novog vrtića, materijal za obnovu fudbalskog terena, izmirenje duga Mesne zajednice i pomoć fudbalskom klubu, predlozi su koje su meštani Bogosavca izglasali na direktnom odlučivanju.

Ograda oko školskog dvorišta u završnoj je fazi


Na direktnom odlučivanju koje je zakazano za 8. decembra u Mesnoj zajednici Bogosavac, meštani će odlučivati gde žele da utroše oko milion i 200 hiljada dinara od poreza na imovinu. Pred meštanima Bogosavca naći će se četiri predloga - da se novac od poreza na imovinu sakupljen u njihovoj Mesnoj zajednici utroši na asfaltiranje sokaka, šljunčenje i ravnanje gradinarskih i nekategorisanih puteva, održavanje centra i groblja i za pomoć fudbalskom klubu.

Novinarka: Isidora Kovačević

Predlozi za direktno odlučivanje 8. decembra u MZ Bogosavac
Podelite