RTV Šabac: Dr Popović govori neistine

22. novembar 17:05

Povodom informacije da će sve gradske mesne zajednice predložiti na direktnom odlučivanju da se od novca od poreza na imovinu kupi skener za Opštu bolnicu, novinari Televizije Šabac želeli su da urade TV prilog o tome.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa predsednicima mesnih zajednica ali niko nije želeo da govori za našu televiziju, pravdajući se da su zauzeti, dok su neki rekli i da unose ugalj ili pak renoviraju kuću. Nakon toga pokušali smo da stupimo u kontakt i sa direktorom bolnice doktorom Popovićem, i uz uveravanje njegove sekretarice da će nam se javiti očekivali smo njegov poziv, međutim taj poziv nikada nije stigao. Šabački naprednjaci, otišli su korak dalje i ovog puta optužili naše novinare da vrše pritiske na predsednike mesnih zajednica.

Predstavnici Srpske napredne stranke koriste svaku priliku da targetiraju naše novinare i neosnovano ih optužuju. Kao televizija sa dugogodišnjom tradicijom i kao profesionalni novinari pozivamo političare da svoje političke obračune upućuju političkim protivnicvima a ne novinarima. U trenutku kada u Srbiji imamo veliki broj napada na medije, najviše trpe oni nezavisni. Demantujemo navode gospodina Popovića i osuđujemo neistine koje je izrekao za Skupštinskom govornicom.
Podelite