Posle kiše, ponovo sunce

24. septembar 12:10

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće na severozapadu, zapadu i jugoistoku Evrope i ponegde u centralnim predelima kontinenta. U ostalim predelima očekuje se sunčano. Najhladnije biće u Rusiji, a najtoplije na Mediteranu.

Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu se očekuje suvo sa sunčanim intervalima.

U Srbiji umereno do potpuno oblačno. Ponegde sa kišom, u toku jutra i prepodneva samo u istočnoj polovini Srbije, a krajem dana i tokom večeri i u zapadnim i centralnim predelima. Očekuju se i duži sunčani intervali, naročito sredinom dana. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 11 do 17, maksimalna dnevna od 18 do 24 stepena.

U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 27 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U petak sunčano.
U subotu pretežno sunčano.
U nedelju sunčano.
Podelite
  • Oblačno sa kišom biće u centralnim, zapadnim i istočnim predelima Evrope, a ponegde se u oblasti Alpa očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. U ostalim...
    30. sep
  • U Šapcu sunčano. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 28 stepeni.
    29. sep
  • U Šapcu sutra prepodne pretežno sunčano, popodne sunčano. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 27 stepeni.
    28. sep
  • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 17° C, maksimalna dnevna 28° C.
    27. sep