Pismo zahvalnosti gradonačelniku Zelenoviću

10. jul 14:25

U toku nevremena koje pogodilo naš grad u nedelju uveče, fasada koja je pala sa zgrade u ulici Janka Veselivovića broj 75 oštećen je automobil sugrađanina Jovana Prokića. Kako je u pitanju čovek kome je usled bolesti otežano kretanje i auto mu je preko potreban, dok se ne sanira šteta, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović obećao je da će gospodinu Prokiću biti dat na korišćenje auto u vlasništvu grada. Našoj redakciji javio se Jovan Prokić sa željom da prenesemo pismo zahvalnosti koje je uputio gradonačelniku Zelenoviću.

Poštovani gospodine Zelenoviću, želim da se zahvalim vama i kompletnom opštinskom timu kako ste reagovali na način kako dolikuje ispravnim ljudima. Ljudima koji bez dvosmislenosti i svog ličnog interesa žele da pomognu u trenutcima kada se desi neka nesreća – kao što se nesreća desila nama za vreme vremenskih nepogoda u ulici Janka Veselinovića. Mi smo tu noć pretrpeli samo materijalnu štetu, srećom bez ljudskih žrtava, prilikom pada fasade i izolacije sa stambene zgrade.
Materijalna šteta se lako može anulirati uz pomoć tima gde ste vi sa zaslugom na čelu kao gradonačelnik Šapca. Tu noć ste me zadivili kao građanina, dokazavši da političari nisu samo u kancelarijama već da se nalazite tamo gde vas običan građanin ne očekuje, sa ogromnom željom da pomognete koliko je u vašoj moći.
Sa velikom zahvalnošću, vaš sugrađanin i poštovalac, Jovan Prokić.
Podelite