Svetski šampion vakcinisan u Šapcu

14. jun 15:42

Svetski šampion Brazilac Bigfut Silva, njegova supruga i trener, danas su primili vakcinu, na vakcinalnom punktu u Ekonomskoj školi. Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić istakao je kako je država Srbija obezbedila dovoljan broj vakcina ne samo za svoje građane, već i za goste koji žele da se vakcinišu u našoj zemlji.

,,Od Bigfut Silve smo čuli da se na vakcinu u Brazilu dugo čeka. Ako veliki svetski šampioni mogu da se vakcinišu u našoj zemlji, to treba da urade i svi naši sugrađani. Polako se vraćamo u normalne životne tokove, zato apelujem na sve koji nisu, da iskoriste mogućnost da izaberu vakcinu koju žele da prime, kako bismo što pre u potpunosti pobedili pandemiju”, rekao je gradonačelnik Pajić.

Antonio Bigfut Silva zahvalio se gradu Šapca na gostoprimstvu, i mogućnosti da se vakciniše u Srbiji.
,,Kao dugogodišnji sportista i šampion želim da kažem da je izuzetno bitno vakcinisati se. To je važno ne samo za nas sportiste, nego za sve ljude, i mlade i stare. Svi se moramo priključiti akciji vakcinacije jer samo zahvaljujući vakcinama možemo ići dalje u život”, rekao je Bigfut Silva.
Podelite