Mačvanski upravni okrug: Pojačana kontrola

17. januar 16:04

Od četvrtka 13.januara do danas, na teritoriji Mačvanskog upravnog okruga, sprovedeno je 1.181 nadzora u kojima je učestvovalo 109 inspektora. U kontrolisanim objektima utvrđene su tri nepravilnosti koje se odnose na ličnu zaštitnu opremu korisnika i fizičku distancu-barijeru .Za navedene nepravilnosti izrečen je jedan prekršajni nalog od 150.000 dinara. Zdravstvena struka i nadležni državni organi i dalje apeluju na sve građane da poštuju naložene epidemijske mere i da se vakcinišu ,kako bi došli do kolektivnog imuniteta – kaže se u redovnom saopštenju iz Kabineta načelnika Mačvanskog okruga Vladana Krasavca.

Podelite
  • Juče je u Bogatiću, u Avliji održivog razvoja, Caritas Šabac u prisustvu brojnih poslovnih partnera i prijatelja, obeležio 22 godine od osnivanja.
    21. maj
  • Dobrovoljni davaoci krvi u organizaciji šabačkog Crvenog krsta, svake srede održavaju tradicionalne akcije prikupljanja ove dragocene tečnosti u sali...
    18. maj
  • Povodom 12.maja Međunarodnog dana medicinskih sestara Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga,uputio je čestitku u kojoj se kaže:
    12. maj
  • Hemofarm fondacija obeležava 29 godina rada donacijom jedne tone konzervirane hrane za korisnike narodnih kuhinja u Vršcu i Šapcu, gradovima u kojima se...
    5. maj