Sastanak u odeljenju za vanredne situacije

27. decembar 2021. 17:07

U OdeljenjU za vanredne situacije u Šapcu, održan je radni sastanak na temu učešća i pomoći pripadnika Vojske Srbije u slučaju vanredne situacije u lokalnim samoupravama Mačvanskog upravnog okruga. Pored Vladana Krasavca, komandanta Okružnog štaba za vanredne situacije i načelnika Mačvnskog upravnog okruga, Ivana Spajića,načelnika Odeljenja, u radu sastanka su učestvovali predstavnici Rečne flotile Novi Sad poručnik Milisav Mijić i kapetan korvete Stevan Knežević. Bilo je reči i o sprovođenju akcije "Vojni veterinar na selu " i "Vojni lekar na selu" koje imaju za cilj pružanje pomoći seoskom stanovništvu posebno u vreme elementarnih nepogoda.U planu je održavanje sastanka sa predstavnicima svih lokalnih samouprava sa područja Mačvanskog upravnog okruga vezano za organizaciju rada jedinica civilne zaštite.
Podelite
 • Juče je u Bogatiću, u Avliji održivog razvoja, Caritas Šabac u prisustvu brojnih poslovnih partnera i prijatelja, obeležio 22 godine od osnivanja.
  21. maj
 • Dobrovoljni davaoci krvi u organizaciji šabačkog Crvenog krsta, svake srede održavaju tradicionalne akcije prikupljanja ove dragocene tečnosti u sali...
  18. maj
 • Povodom 12.maja Međunarodnog dana medicinskih sestara Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga,uputio je čestitku u kojoj se kaže:
  12. maj
 • Hemofarm fondacija obeležava 29 godina rada donacijom jedne tone konzervirane hrane za korisnike narodnih kuhinja u Vršcu i Šapcu, gradovima u kojima se...
  5. maj