Tara Cvetković i "Asoluta" osvojile 8 zlatnih i 2 srebrne medalje

27. decembar 2021. 17:04

Najveći uspeh Tare Cvetković i "Asoluta", beletske sekcije KUD-a "Abrašević" do sada došao je ovog vikenda. Sa upravo završenog "Amadeus festa" u Požarevcu vraćaju se sa osam zlatnih i dve srebrne medalje. Pred eminentnim žirijem Baletske škole "Lujo Davičo", u konkurenciji 21 grada i posle 12 sati programa mlade Šapčanke su osvojile najviše nagrada, ukupno deset. Tara, Lena, Aleksandra, Natalija, Teodora, Jelena, Katarina, Petra, Dunja i dve Lenke još jednom su pokazale da talenat i ljubav mogu mnogo više od skupih kostima i zvučnih imena,plesnih,klubova.Tara je, kao i uvek do sada, pripremila svih 10 koreografija.
Podelite
 • Juče je u Bogatiću, u Avliji održivog razvoja, Caritas Šabac u prisustvu brojnih poslovnih partnera i prijatelja, obeležio 22 godine od osnivanja.
  21. maj
 • Dobrovoljni davaoci krvi u organizaciji šabačkog Crvenog krsta, svake srede održavaju tradicionalne akcije prikupljanja ove dragocene tečnosti u sali...
  18. maj
 • Povodom 12.maja Međunarodnog dana medicinskih sestara Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga,uputio je čestitku u kojoj se kaže:
  12. maj
 • Hemofarm fondacija obeležava 29 godina rada donacijom jedne tone konzervirane hrane za korisnike narodnih kuhinja u Vršcu i Šapcu, gradovima u kojima se...
  5. maj