Vojska Srbije : Gađanja na strelištu "Desić"

14. decembar 2021. 16:42

Obaveštava se stanovništvo da će jedinice Vojske Srbije izvoditi pešadijska gađanja na strelištu Desić dana 15.12. od 7 do 21 sat , 16.12. od 7 do 15 sati i 22.12. u vremenu od 10 do 22 sata. U vreme izvođenja gađanja zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega, u blizini Samostalnog strelišta Desić, i na deonicama puta koje vode ka njemu. U saopštenju se navodi da za lica i stoku koja se u navedenom vremenu nađu u opasnom području, neće se davati odšteta. Granice opasnog područja su obeležene velikim crvenim barjacima, a na prilazima je postavljena straža čije se komande moraju bezuslovno poštovati. Početak i završetak gađanja označva se zvukom sirene.
Podelite
 • Juče je u Bogatiću, u Avliji održivog razvoja, Caritas Šabac u prisustvu brojnih poslovnih partnera i prijatelja, obeležio 22 godine od osnivanja.
  21. maj
 • Dobrovoljni davaoci krvi u organizaciji šabačkog Crvenog krsta, svake srede održavaju tradicionalne akcije prikupljanja ove dragocene tečnosti u sali...
  18. maj
 • Povodom 12.maja Međunarodnog dana medicinskih sestara Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga,uputio je čestitku u kojoj se kaže:
  12. maj
 • Hemofarm fondacija obeležava 29 godina rada donacijom jedne tone konzervirane hrane za korisnike narodnih kuhinja u Vršcu i Šapcu, gradovima u kojima se...
  5. maj