Nagrade za Baletski studio "Flex"

3. novembar 2021. 13:20

Baletski studio Fleks iz Šapca, imao je zapažen nastup na nedano održanom međunarodnom Plesnom festivalu Halloween, u hotelu Izvor u Aranđelovcu. Učestvovalo je 250 takmičara iz Srbije, Rusije, Engleske i drugih zemalja, a balerine Plesnog studija Fleks nastupile su u dve starosne kategorije i osvojile prve nagrade. Koreografije “Rem” i “Halloween” pripremila je nastavnica baleta Jelena Milovanović uz asistenciju Jelene Stoisaljević iz Beograda. Baletski studio Flex osnovan je pre tri godine u Šapcu, i od tada je učestvovao na brojnim takmičenja, osvajajući priznanja, među kojima je i Spcijalna nagrada za takmičenje u Pragu, ove godine.Baletski studio Flex pohađaju deca i mladi u četiri starosne grupe, a dve devojčice, uspešno su završile 1. i 2. razred baletske škole “Lujo Davičo” u Beogradu.

Podelite
 • Juče je u Bogatiću, u Avliji održivog razvoja, Caritas Šabac u prisustvu brojnih poslovnih partnera i prijatelja, obeležio 22 godine od osnivanja.
  21. maj
 • Dobrovoljni davaoci krvi u organizaciji šabačkog Crvenog krsta, svake srede održavaju tradicionalne akcije prikupljanja ove dragocene tečnosti u sali...
  18. maj
 • Povodom 12.maja Međunarodnog dana medicinskih sestara Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga,uputio je čestitku u kojoj se kaže:
  12. maj
 • Hemofarm fondacija obeležava 29 godina rada donacijom jedne tone konzervirane hrane za korisnike narodnih kuhinja u Vršcu i Šapcu, gradovima u kojima se...
  5. maj