Šabački sportski klubovi uglavnom u gostima ovog vikenda

15. oktobar 2021. 14:06

Pred Šapčanima je bogat sportski vikend. Fudbaleri Mačve gostuju u Zaječaru, a Metaloplastika u Kragujevcu. Ništa manje neće biti zanimljivo ni na ostalim utakmicama .

Od šabačkih ekipa, prvi na reren izlaze fudbaleri Mačve, koji se sutra od 15 časova sastaju sa ekipom Timok 1919. iz Zaječara, na njihovom stadionu, u 13. kolu Prve lige Srbije.

Od 16 časova i 30 minuta , rukometaši Metaloplastike gostuju u Kragujevcu gde će snage odmeriti sa ekipom Radničkog, u petom kolu Arkus lige. Pola sata kasnije seniori košarkaškog kluba Šabac dočekaće ekipu Mladosti iz Uba, u sali šabačke gimnazije.Nakon njih, u 19 časova, na istom terenu, domaćin će biti seniorke košarkaškog kluba Šabac koje se sataju klubom MKA iz Novog Pazara.

Vaterpolisti Šapca gostuju u Zrenjaninu, gde će od 20 časova odigrati utakmicu sa Proleterom., u 3 kolu, Super lige Srbije.
Rukometašice Medicinara u nedelju od 15 časova, u Sali Gimnazije, igraju protiv Vojvodine. Posle pet odigranih kola šabački klub ima četiri pobede i poraz od Bekamenta u prethodnom kolu.

Od 18 časova i 30 minuta takođe u Sali Gimnazije, snage će odmeriti ženski košarkaški klub Duga i i Art Basket iz Beograda, u Prvoj ligi Srbije.
Podelite
  • Mediteranske igre u alžirskom Oranu su završene juče i šabački sport je zavredeo tri odličja, dva u kolektivnim sportovima i jednu među individualnim....
    7. jul
  • Atletika našeg kraja osvojila je šest medalja na, kasno sinoć okončanom Prvenstvu Srbije u atletici za seniore. Tri kluba iz Šapca, odnosno Badovinaca...
    28. jun
  • Na Karnevalu Pančeva, održanom proteklog vikenda, učestvovalo je 205 plivača iz 17 klubova, a medju njima i Delfin iz Šapca. Lena Popović 2015....
    28. jun
  • Za Nikolu Tadića malo ko zna u Šapcu. Radi se o momku koji živi u Čikagu i već sa šesnaest godina bio je na pragu da ostvari olimpijsku normu u...
    25. jun