Vremenska prognoza

25. septembar 2021. 12:17

U nedelju oblačno sa kišom biće u istočnim predelima Evrope, dok se pljuskovi sa grmljavinom očekuju u Portugaliji, u oblasti Alpa i ponegde u centralnim predelima Evrope. U ostalim predelima, uglavnom sunčano. Najhladnije je u Rusiji, a najtoplije na jugoistoku kontinenta.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i veoma toplo. U toku večeri na severozapadu i severu, ponegde se očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

U nedelju nebo nad Srbijom vedro. Ujutro će biti prohladno, u dolinama reka i u kotlinama maglu i još niže temperature. Tokom dana uz sunčano vreme, biće veoma toplo za ovo doba godine. U toku večeri i noći na severu i zapadu ponegde se uz jači razvoj oblačnosti, očekuje i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, južni ili promenljivog pravca.

U Šapcu pretežno sunčano. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 31 stepen.

Narednih dana promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.


Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -4, maksimalna dnevna 2 stepena.
  24. jan
 • Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini u nedelju se očekuje sunčano, uz umeren do jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti hladno. U ostalim predelima...
  22. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 4 stepena.
  21. jan
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 3 stepena.
  19. jan