I dalje toplo

3. septembar 2021. 13:14

U subotu iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša se očekuje na istoku i severoistoku kontinenta. Najtoplije biće na Mediteranu i na zapadu Mediterana, temperatura preko 30 stepeni, a najsvežije u Rusiji, temperatura oko 10 stepeni .
Na Balkanskom poluostrvu u subotu sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura od 22 do 28 , u Grčkoj preko 30 stepeni.
U Srbiji u subotu jutro hladno, a doline i kotline ispuniće i magla, koja će zadržati i neposredno po uzlasku sunca. Tokom dana vedro i bez oblaka. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Vreme će biti umereno toplo. Minimalna temperatura od 8 , maksimalna dnevna do 29 stepena.
U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura 14 , maksimalna dnevna 29 stepeni.
Narednih dana pretežno sunčano i toplo vreme.
U subotu, nedelju, ponedeljak i utorak sunčano.

Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -4, maksimalna dnevna 2 stepena.
  24. jan
 • Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini u nedelju se očekuje sunčano, uz umeren do jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti hladno. U ostalim predelima...
  22. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 4 stepena.
  21. jan
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 3 stepena.
  19. jan