I dalje toplo

3. septembar 13:14

U subotu iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša se očekuje na istoku i severoistoku kontinenta. Najtoplije biće na Mediteranu i na zapadu Mediterana, temperatura preko 30 stepeni, a najsvežije u Rusiji, temperatura oko 10 stepeni .
Na Balkanskom poluostrvu u subotu sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura od 22 do 28 , u Grčkoj preko 30 stepeni.
U Srbiji u subotu jutro hladno, a doline i kotline ispuniće i magla, koja će zadržati i neposredno po uzlasku sunca. Tokom dana vedro i bez oblaka. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Vreme će biti umereno toplo. Minimalna temperatura od 8 , maksimalna dnevna do 29 stepena.
U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura 14 , maksimalna dnevna 29 stepeni.
Narednih dana pretežno sunčano i toplo vreme.
U subotu, nedelju, ponedeljak i utorak sunčano.

Podelite
 • U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno. U toku jutra i prepodneva kiša se očekuje ponegde u zapadnim, centralnim i istočnim predelima Srbije, a sredinom...
  18. sep
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 25 stepeni.
  17. sep
 • U Srbiji sutra nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna jutarnja...
  14. sep
 • U Srbiji jutro vedro i veoma sveže, dok će u dolinama i kotlinama biti hladno i maglovito. Vreme tokom dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine....
  13. sep