Vremenska prognoza

27. avgust 2021. 16:36

Oblačno sa kišom biće u centralnim, severnim i u jugoistočnim predelima Evrope, na Apeninskom i Balkanskom poluostrvu. Najhladnije biće na severu Rusije, a najtoplije na jugu Grčke i Španije.
Na Balkanskom poluostrvu umereno do pretežno oblačno, na severu i zapadu sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu i istoku biće sunčano i dalje veoma toplo.
Pod uticajem ciklona sa Jadranskog mora, iznad severnih i zapadnih predela Srbije u subotu se očekuje snažan oblačni sistem sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine se veći deo dana očekuju u Vojvodini, Mačvi i Podrinju, a u toku dana zahvatiće i centralne predele Srbije. Minimalna jutarnja temperatura 11, maksimalna dnevna 30 stepeni na jugoistoku Srbije.
Sutra u Šapcu umereno oblačno. Duvaće slab, jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 23 stepena.
U nedelju promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U ponedeljak i utorak sunčano i veoma toplo
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -4, maksimalna dnevna 2 stepena.
  24. jan
 • Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini u nedelju se očekuje sunčano, uz umeren do jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti hladno. U ostalim predelima...
  22. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 4 stepena.
  21. jan
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 3 stepena.
  19. jan