Vremenska prognoza

23. avgust 2021. 12:19

Promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom biće ponegde na Pirinejskom, Apeninskom i Balkanskom poluostrvu. Kiša se očekuje na severu Rusije i u tim predelima biće hajhladnije. U ostalim predelima sunčano.

Na Balkanskom poluostrvu promenljivo oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu i istoku sunčano i dalje veoma toplo.

Severni, centralni i zapadni deo Srbije biće u utorak pod uticajem znatno svežije vazdušne mase i uz više oblačnosti. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom ujutro se očekuju uglavnom u Vojvodini i u Podrinju, a posle podne u jugpzapadnim, zapadnim i centralnim predelima Srbije. Na jugu i istoku veći deo dana sunčano i dalje toplo. Duvaće slab do umeren seveni i severozapadni vetar.

U Šapcu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 27 stepeni.

U sredu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.

U četvrtak sunčano.

U petak i subotu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.

Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -4, maksimalna dnevna 2 stepena.
  24. jan
 • Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini u nedelju se očekuje sunčano, uz umeren do jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti hladno. U ostalim predelima...
  22. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 4 stepena.
  21. jan
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 3 stepena.
  19. jan