Vremenska prognoza

18. avgust 2021. 12:59

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, zapadnim i istočnim predelima Evrope i na severu Rusije. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se i na Apeninskom poluostrvu. U ostalim predelima sunčano, na jugu i vrelo. Najhladnije biće u Irskoj, a najtoplije na jugu Evrope.

Na Balkanskom poluostrvu pretežno sunčano i sa veoma prijatnim temperaturama, a na jugu i u primorskim predelima i dalje veoma toplo.

Jutro će u Srbiji biti vedro, ali i relativno sveže, u dolinama i kotlinama hladno i maglovito. Tokom dana se očekuje sunčano i veoma prijatno vreme za ovo doba godine, uz slab do umeren severni i severozapadni vetar.

U Šapcu sunčano. Duvaće slab, istočni vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 30 stepeni.

I narednih dana sunčano i veoma toplo.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -4, maksimalna dnevna 2 stepena.
  24. jan
 • Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini u nedelju se očekuje sunčano, uz umeren do jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti hladno. U ostalim predelima...
  22. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 4 stepena.
  21. jan
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 3 stepena.
  19. jan