Završen Vidovdanski turnir: Igrao se dobar fudbal

14. jul 14:59

Pobedom ekipe Sind u finalu seniorske konkurencije sinoć je završen prvi međunarodni Vidovdanski futsal turnir, koji je, u organizaciji MM Starsa, okupio oko osamdeset timova. Nagrade pobednicima uručili su
gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine Nemanja Pajić.


Uz brojne utakmice oživeo je teren "Partizana", u Sokolskom domu, a zavesa je sinoć spuštena, nakon 12 takmičarskih dana, i nadmetanja u sedam uzrasta. U okviru finalnog dana Prvog međunarodnog futsal letnjeg turnira uz dobru organizaciju MM Starsa odigrano je 11 mečeva. Utakmice - od pionira, kadeta, omladinaca, klubova, veterana 35 + i 45 + do seniora, i revijalne za kraj - zanimljive borbe, igrao se dobar fudbal. Očekivano, u seniorskom finalu, pobednik ekipa Sind, u čijem timu su brojni bivši i sadašnji reprezentativci. Sa 6:2 savladan - Divino Nekretnine iz Beograda; treće mesto pripalo ekipi Nana iz Šapca. Iz pobedničke ekipe i oni najbolji na turniru - golman - Vulić, sa 13 golova - strelac Lazarević i najbolji igrač Kocić.
,,Ovo je manifestacija koja je posle 20 godina ponovo vraćena na Partizanov stadion u Šapcu. Nakon dve sedmice kvalitetnog futsala, mnogo neočekivanih rezultata, što sportu i daje posebnu draž, dobili smo pobednike. Konkurencija je bila izuzetna. Čestitao bih svim učesnicima, a posebno se nadam da naši gosti nose samo lepe utiske iz Šapca. Želja mi je da ovaj turnir opet postane tradicija, a Grad Šabac će uvek podržati važne sportske manifestacije“, rekao je gradonačelnik Pajić.
Podelite