Vremenska prognoza

9. jun 13:03

Iznad većeg dela Evrope biće suvo i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Alpa, Baltičkog i Crnog mora, na istoku i jugoistoku kontinenta. Najhladnije biće na severu Britanskih ostrva, a najtoplije na Pirinejskom poluostrvu.

Na Balkanskom poluostrvu promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama.

U Srbije pre podne sunčano, dok se na jugoistoku i severozapadu očekuje promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Sredinom dana i posle podne i u drugim predelima očekuje se promenljivo oblačno i nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 11 do 17 stepeni maksimalna dnevna od 23 do 29 stepeni.

U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće umeren, severni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 30 stepeni.

U petak pretežno sunčano.
U subotu i nedelju promenljivo oblačno
U ponedeljak sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun