Vremenska prognoza

4. jun 12:58

Iznad većeg dela Evrope biće suvo i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Alpa, na zapadu i jugozapadu Evrope i na zapadu Mediterana. Najhladnije biće na severu Britanskih ostrva, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i toplo, samo na severozapadu nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Srbiji jutro vedro i sveže, u kotlinama i dolinama hladno i maglivito. Tokom dana u većem delu zemlje sunčano i toplo, samo se na severu očekuje umerena oblačnost, naročito na području Vojvodine. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 7 do 13, maksimalna dnevna od 24 do 28 stepeni.

U Šapcu pre podne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 14, maksimalna dnevna 30 stepeni.

U nedelju i ponedeljak umereno oblačno.

U utorak sunčano i veoma toplo.

U sredu pretežno sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun