Vremenska prognoza

3. jun 13:59

Iznad većeg dela Evrope biće suvo i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Alpa, na zapadu i jugozapadu kontinenta i na zapadu Mediterana. Najhladnije biće na severu Britanskih ostrva, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i toplo, samo na severozapadu nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano i toplo, samo se na jugoistoku i istoku očekuje više oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 5 do 12, maksimalna dnevna od 23 do 27 stepeni.

U Šapcu sunčano. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 13, maksimalna dnevna 28 stepeni.

U subotu sunčano.
U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno.
U utorak umereno oblačno.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun