Vremenska prognoza

2. jun 13:20

Iznad većeg dela Evrope biće suvo i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Alpa. Najhladnije biće na severoistoku Evrope, a najtoplije na Mediteranu.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano, na istoku povremeno uz umerenu oblačnost.

U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano i malo toplije, samo se na istoku očekuje više oblačnosti. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12, maksimalna dnevna od 20 do 24 stepena.

U Šapcu sunčano. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 26 stepeni.

U petak i subotu sunčano.

U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun