Vremenska prognoza

29. maj 13:21

Iznad većeg dela Evrope biće suvo i toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom, očekuju se na jugoistoku Evrope i na severu Rusije. Najhladnije je na severu Rusije, a najtoplije na Mediteranu.

Na severozapadu i jugu Balkana i u oblasti Jadrana - suvo, u većini predela i sunčano. U ostalim delovima umereno do pretežno oblačno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Srbiji promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, dok se na severu Srbije pre podne očekuje suvo, u Vojvodini i sunčano. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar.

U Šapcu prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 14, maksimalna dnevna 23 stepena.

U ponedeljak, utorak, sredu i četvrtak umereno oblačno, povremeno sa kišom.


Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun