Vremenska prognoza

28. maj 13:18

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, istočnim i centralnim predelima Evrope i u oblasti Alpa. Najsvežije je u Skandinaviji i na severu Nemačke, a najtoplije na istoku Mediterana i u Španiji.

Na Balkanskom poluostrvu umereno ili promenljivo oblačno, na severozapadu sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu sunčano.

U Srbiji pre podne pretežno sunčano ili umereno oblačno, dok se posle podne očekuje promenljivo oblačno, na zapadu sa slabom kišom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 14, maksimalna dnevna od 20 do 23 stepena.

U Šapcu pretežno sunčano. Duvaće umeren vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 23 stepena.

U nedelju sunčano.
U ponedeljak i utorak pretežno sunčano.
U sredu sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun