Vremenska prognoza

8. maj 11:51

Oblačno sa kišom biće u severnim i istočnim predelima Evrope, a sneg na severu Skandinavije. Na zapadu kontinenta, pljkuskovi sa grmljavinom. U ostalim predelima biće uglavnom suvo i pretežno sunčano. Najhladnije je na severu Evrope, a najtoplije na jugu i zapadu kontineta.

Na Balkanskom poluostrvu u nedelju sunčano i toplo vreme.

U Srbiji jutro vedro i veoma hladno, u većini predela i uz slab prizemni mraz, dok se u dolinama i kotlinama očekuje i magla. Tokom dana sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana u košavskom području u pojačanju.

U Šapcu sutra sunčano. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 23 stepena.

U ponedeljak, utorak i sredu sunčano.

U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37...
  24. jun
 • U Šapcu i sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 39 stepeni.
  23. jun
 • Tropski talas naravno i u Šapcu. I sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. jun
 • Sa letom stigle i letnje temperature. U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 35 stepeni.
  21. jun