U nedelju "Šabac open 4": Sportsko obaranje ruku

7. maj 14:47

Internacionalni turnir u sportskom obaranju ruke – „Šabac open“ biće održan, po četvrti put, u nedelju na otvorenom terenu Sokolskog doma.

Organizatori su Srpska unija za obaranje ruke i Klub "Orlovi" iz Majura. Sve je više interesovanja za ovu, još uvek veštinu, a sve je i veća podrška organizatorima, gde se izdvaja Sportski savez grada Šapca.

Turnir u Šapcu okupiće veliki broj takmičara iz pet zemalja, koji će se nadmetati u brojnim kategorijama kategorija. Zainteresovani imaju priliku još uvek da se prijave i učestvuju u ovoj sportskoj veštini.

Nikola Jelesić, osnivač kluba ,,Orlovi“, ističe da se prijavilo preko sto takmičara; navodi da ovo nije isključivo muški sport i da su žene podjednako zainteresovane.

Predsednik saveza „Srpske unije za obaranje ruke“ Miloš Zeljić ističe da je pojava naše zemlje na međunarodnim turnirima od velikog značaja za ovu vrstu veštine.

Takmičenje će biti održano bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Za one najbolje obezbeđene su vredne nagrade, a posebno za one koji dođu u što većim grupama.

Podelite
 • Gradski bazen Šabac od danas je prešao na letnji režim rada. Leto i lepo vreme na šabačkom bazenu znače i duže dnevne termine, a posetiocima su na...
  21. jun
 • Džiju džicu Panter kup održan je danas u novoj sali Osnovne škole u Majuru. Učestvovalo je više od 170 takmičara iz 12 klubova iz Srbije, Crne Gore,...
  19. jun
 • Sedam medalja osvojili su članovi šabačkog Plivačkog kluba Delfin na Plivačkom mitingu Petnica kup 2021, na kome je iz 32 kluba učestvovalo 623...
  15. jun
 • Željko Todorović, član šabačkog Atletskog kluba "Cer" na Balkanskom prvenstvu za juniore osvojio je zlatnu medalju u disciplini tri hiljade metara stipl....
  14. jun