Vremenska prognoza - Šabac 30.11.2020.

29. novembar 2020. 13:52

Oblačno sa kišom biće na severu i severozapadu Evrope, dok se pljuskovi sa grmljavnoom očekuju na istoku i na zapadu Mediterana. Snega će biti na istoku i severoistoku Evrope i na severu Skandinavije. U ostalim predelima suvo. Najhladnje je u Rusiji a najtoplije na Mediteranu.

Na Balkanskom poluostrvu u ponedeljak hladno. Na severu i zapadu pretežno suvo i sunčano, a na jugu i istoku oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, u Grčkoj sa pljuskovima i grmljavinom..

U Srbiji ujutro tmurno i maglovito, uz mraz, dok se na jugu i jugoistoku očekuje slab sneg. Tokom dana suvo, tmurno i hladno, krajem dana i tokom večeri uz smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -3 do 1°C, maksimalna dnevna od 2 do 6°C.

U Šapcu oblačno i suvo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 2 stepena.

U utorak, sredu i četvrtak oblačno i suvo vreme.
U petak oblačno, sa kišom.
Podelite
  • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura jedan, maksimalna dnevna deset stepeni.
    19. jan
  • U Šapcu sutra oblačno i suvo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura minus dva, maksimalna dnevna šest stepeni.
    18. jan
  • U Šapcu prepodne oblačno i suvo, popodne oblačno sa snegom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura minus četiri, maksimalna dnevna minus dva stepena.
    16. jan
  • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne oblačno sa snegom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura minus pet, maksimalna dnevna minus jedan...
    15. jan