Sutra pretežno oblačno

28. septembar 16:22

U Srbiji sutra pretežno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće od 15 do 21 stepen. U sredu i četvrtak nešto toplije, ali i dalje pnegde sa kišom. U petak osetno toplije, a maksimalna temperatura za vikend preko 25 stepeni, zbog snažne ciklonske aktivnosti sa zapada i zbog snažnog južnog strujanja. U Šapcu sutra pretežno oblačno i sveže. Duvaće umeren vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 16 stepeni. Narednih dana, od srede do subote, u Šapcu takođe pretežno oblačno, minimalne temperature kretaće se od devet do 15 stepeni, dok će maksimalne temperature biti od 19 do 27 stepeni.
Podelite
  • U Šapcu sutra pretežno sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura sedam, maksimalna dnevna 22 stepena.
    21. okt
  • U Šapcu sutra umereno oblačno. Duvaće slab severozapadni vetar. Minimalna temperatura dva, maksimalna dnevna 21 stepen.
    20. okt
  • Prema rečima meteorologa, sutra nas očekuje zahlađenje sa jakom kišom, koja će prvo zahvatiti zapad i jugozapad Srbije. Posle podne, uveče i noću,...
    11. okt
  • Prema rečima meteorologa, sutra u Srbiji, posle hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, u skretanju na jugoistočni....
    9. okt