U Šapcu sutra umereno oblačno, temperatura do 29 stepeni

17. jul 2018. 16:28

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Evrope, ali i u oblasti Karpata i Panonske nizije gde će biti i najsvežije.
Na Balkanskom poluostrvu uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, dok se kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju u centralnim i severoistočnim predelima. Na jugu, severozapadu i na zapadu Balkana biće vedro i toplo.
U Srbiji smena sunčanih i oblačnih intervala. Tokom dana sa severoistoka se očekuje naoblačenje i ono će severnim, centralnim i jugoistočnim predelima Srbije doneti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Najobilnije padavine očekuju se u severoistočnim predelima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, sredinom dana povremeno i sa olujnim udarima.
U Šapcu umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 18° C, maksimalna dnevna 29° C.
U četvrtak oblačno i suvo.
U petak pretežno sunčano.
U subotu sunčano i veoma toplo.
U nedelju promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
Podelite
  • U Šapcu sutra sunčano. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura -4° C, maksimalna dnevna 6° C.
    6. feb
  • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 2, maksimalna dnevna 7 stepeni.
    5. feb
  • U Šapcu sutra oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura tri, maksimalna dnevna pet stepeni.
    4. feb
  • U Šapcu sutra oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 5° C.U utorak u Srbiji oblačno sa...
    3. feb