Predstavljanje okurga na "Interagro 2022"

8. jun 18:25

Sastanak sa predstavnicima AD "Grad" Bjeljina,na temu učešća delegacije Mačvanskog upravnog okruga i privrednih subjekata jubilarnom XX Međunarodnom sajmu poljoprivrede,lova ,ribolova i ekologije "Interagro 2022", održan je u utorak 07.juna 2022.godine u Šapcu,sa početkom u 11:00 časova u kabinetu načelnika Mačvanskog upravnog okruga Vladana Krasavca.
Pozdravljajući prisutne načelnik Vladan Krasavac je izrazio zadovoljstvo što je Republika Srbija zemlja partner ovogodišnjeg jubilarnog XX Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije "Interagro 2022". Gostima iz Bjeljine predstavio je privredne potencijale Mačvanskog upravnog okruga i sajamske manifestacije koje se održavaju u lokalnim samoupravama Upravnog okruga.Neposrednim kontaktom i današnjim razgovorima ova značajna manifestacija će biti promovisana i u Mačvanskom upravnom okrugu. Direktor AD"Grad" Bjeljina Branislav Vlačo ističe da je Međunarodni sajam poljoprivrede najznačajnija poljoprivredna manifestacija ovog tipa u Bosni i Hercegovini.Organizator je Akcionarsko društvo "Grad"Bjeljina koje posluje u sastavu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske. Sajam se održava pod sloganom "U srcu Srpske" i prilika je da se predstave najnovija dostignuća u poljoprivredi,privredi i društvu i nastavi višegodišnja tradicija sajmovanja na ovim prostorima.Brojni prateći sadržaji biće predstavljeni tokom sajamskih dana. Akcenat će biti na mladim poljoprivrednicima koji predstavljaju budućnost.
U nastavku boravka u Šapcu gosti iz Bjeljine su posetili Srednju poljoprivrednu školi sa domom učenika Šabac navodi se u saopštenju Kabineta načelnika Vladana Krasavca
Podelite