I sutra sunčano

4. jun 19:39

U nedelju oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, severozapadnim i zapadnim predelima Evrope i u oblasti Alpa, kao i u Rusiji. U ostalim predelima biće sunčano. Najhladnije biće u Irskoj, temperatura oko 15°C, ali i na severu Norveške, temperatura oko 10°C, a najoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura do 36°C.

Na Balkanskom poluostrvu u nedelju sunčano i veoma toplo, na severu i na zapadu ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 28 do 36°C.

U Srbiji u nedelju sunčano i veoma toplo, ali malo prijatnije u odnosu na subotu. Ujutro i pre podne na severu se očekuje nešto više oblaka, u Vojvodini i ređa pojava pljuska sa grmljavinom, dok se posle podne i uveče širom Srbije očekuje jači razvoj oblačnosti, ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnim u južnim, jugozapadnim, zapadnim i u planinskim predelima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, u Pomoravlju pojačan, a na istoku Srbije i jak. Minimalna jutarnja temperatura od 14 do 20°C, makskmalna dnevna od 28 do 32°C.

U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 20, maksimalna dnevna 35 stepeni.

U ponedeljak pretežno sunčano.
U utorak sunčano i veoma toplo.
U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
Podelite