GG Opstanak: Saopštenje za javnost

22. septembar 10:12


Povodom mejla koji je po navodima brojnih portala stigao predstavnicima medija iz kabineta gradonačelnika, pružamo punu podršku Blaži Kneževiću i Risti Ristiću u njihovom pohodu peške na posao. Snažno ih podržavamo u pokušaju da tih par stotina metara do posla jednom u životu pređu peške. Jasno nam je koliko je to veliki poduhvat i značajan za čovečanstvo, stanovnike Srbije i naravno Šapca, ali isto tako i same aktere. Nadamo se da su trenirali i da su danas odoleli prevozu i junački savladati tu veliku distancu.

Pozivamo medije da budu ozbiljni i profesionalni, te da polovinu foto aparata, kamera i dronova usmere u pravcu Car Dušanove, a drugu polovinu u pravcu Masarikove ulice.

Ovaj nivo podrške pružili smo samo Radovanović Sretenu kada je po našem slobodnom uverenju oborio rekord u pozdravljanju i sada ovom hrabrom dvojcu, koji planira da peške pređe čak nekoliko stotina metara, koliko su im stanovi udaljeni od radnog mesta. Takva hrabrost i odvažnost definitivno zaslužuje da svi mediji, ali baš svi, od onih koji su dobili preko 13 miliona naših para, do onih koji nisu dobili ništa, to isprate. Uvereni smo da nema ništa preče, a ni važnije od toga.

Takođe smatramo da ne postoji bolji način da se obeleži pomenuti dan. Na kraju pozdravljamo i pohvaljujemo PR-a gradonačelnika, na načinu na koji je ovaj događaj najavljen i kako je taj važan događaj akcentovan. Svi zajedno polako ispunjavate uslov da budete deo Čivijade, jer ne morate biti duhoviti da bi bili deo Čivijade, dovoljno je da budete i samo smešni.

S' poštovanjem,
GG OPSTANAK
Podelite