POKS - Saopštenje

7. septembar 2021. 11:51

"Moramo li čekati nove izbore da bi se naš grad sređivao? Zašto šabački korov trči u trim stazi gradskog stadiona?! Zašto umesto otvorenog gradskog bazena, imamo bazen za žabe na trim stazi gradskog stadiona?" pitanja su koja u saopštenju za javnost postavlja gradski odbor Pokreta obnove kraljevine Srbije u Šapcu.
Pitanja je mnogo... Ali umesto odgovora imamo jednu tužnu istinu, a to je da se naš grad u poslednjih 30 godina sređuje i gradi samo u izbornoj kampanji, zato te navike moramo menjati, jer će kasno biti kasnije!
Ovo je samo jedan primer… Gradski stadion, gde redovno treniraju najbolji sportisti grada, rekreativci... neprepoznatljiv, gori nego ikad.
Zelena površina atletske tartan staze, do ograde gradskog stadiona, celom dužinom, već mesecima nije košena, korov uveliko ,,trči", poslednjom trim stazom.
Na atletskoj tartan stazi ,,fleka" ustajale vode prečnika 6m već danima ,,stoji" i uništava tartan stazu. Koliko dugo, svedoči i žabokrečina Šabac može za iste pare biti lepši i bolji domaćinski Kraljevski grad, potrebna je samo malo bolja organizacija i ljubav prema našem gradu.
Tužno je što POKS, kao i neki drugi građani Šapca na društvenim mrežama često moraju da ,,crtaju i slikaju", šta su obaveze i dužnosti gradskih vlasti.
Čivijaši, ovo je apel da počnete da mislite o korenitim promenama, o menjanju kompletnog političkog sistema!
Nadležne gradske službe moraju da rade svoj posao bez obzira na to kad će biti izbori.
Pokret obnove Kraljevine Srbije će i dalje kritikovati i predlagati rešenja za bolji, lepši grad, onakav kao što je nekad bio i kakav treba da bude- Kraljevski Čivijaški Šabac!
Podelite