GO SNS Šabac : Osuda pretnji porodici predsednika Srbije

27. avgust 16:40

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu najoštrije osuđuje monstruozne pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Podsećamo da ovo nije prvi put da se najgorim i najprimitivnijim rečnikom neki naši građani pokušavaju dodvoriti onima koji bi da dođu na vlast bez izbora.

Žalosno je da u našem društvu postoje oni koji smatraju da mržnjom, ne samo prema političkim neistomišljenicima, već i prema njihovoj deci pokazuju svoju opozicionu "snagu" i to podvode pod slobodu mišljenja. Oni koji smatraju da je upućivanje kletvi deci od kojih najmlađe ima samo četiri godine odlika slobode i demokratije, slobodni smo da zaključimo, odavno su se izdvojili iz društva normalnih i stabilnih ljudi.

Bezbroj puta smo apelovali na nadležne organe u našoj državi da pod hitno pronađu i procesuiraju monstrume koji otvoreno iskazuju ovakve pretnje. Sada to zahtevamo! Kao roditelji, kao ćerke, sinovi, braća i sestre, kao unuci, a ne kao članovi Srpske napredne stranke. Pretnje smrću predsedniku Srbije i članovima njegove porodice moraju da prestanu!

Jer, ovo nije prvi put da se neko drznuo da priziva zlo. Užasnuti smo da se pretnje Aleksandru Vučiću i najbližim članovima njegove porodice ponavljaju, svaki put sve monstruoznije, krvožednije. A onaj ko se sladi mišlju da potekne krv nečije dece, nije ništa drugo do nečovek. Ako se neko usudi da na ovaj izopačeni način iskazuje svoje mišljenje, šta mogu da očekuju građani koji nisu u vrhu države?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu smatra da su najnoviji napadi na porodicu Aleksandra Vučića u direktnoj vezi sa time što se predsednik naše države usudio da razruši osinje gnezdo kriminala. I ovo je odgovor nekih nervoznih, nemoćnih, nesrećnih i besnih ljudi. Očigledno smatraju da će predsednika Aleksandra Vučića udarima na njegovo najsvetije zaustaviti u borbi protiv kriminalaca. Svi građani Srbije znaju da za našeg predsednika predaja nikada nije bila opcija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke snažno podržava predsednika Aleksandra Vučića i još jednom pozivamo nadležne da bez odlaganja pronađu i sankcionišu "junaka" koji očigledno smatra da je sloboda govora isto što i govor mržnje.
Podelite
 • Setva pšenica predstavlja trenutno najaktuelniji posao poljoprivrednika. Jedan od glavnih problema su visoke cene mineralnog đubriva, naftnih derivata i...
  21. okt
 • Šabac ponovo čeka izbornu godinu da bi se nešto pokrenulo. To su građani već doživeli od prethodne vlasti a mi smo ukazivali na takve radnje i pre ali...
  21. okt
 • U zaostalom meču 12. kola Prve lige Srbije fudbaleri Mačve savladali su Zlatibor sa 1:0 na Gradskom stadionu u Šapcu. Jedini gol na meču postignut je u...
  21. okt
 • Demokratska stranka navodi u saopštenju da nove mere u borbi protiv epidemije, koje je doneo Krizni štab predstavljaju potpuno zakasnelu, nedovoljnu i čak...
  21. okt