Vremenska prognoza

5. avgust 12:55

Oblačno sa kišom biće na severozapadu Evrope, u centralnim i istočnim predelima i na Balkanskom poluostrvu. U ostalim predelima sunčano. Najhladnije biće u Irskoj, a najtoplije u Grčkoj.

Na Balkanskom poluostrvu znatno prijatnije i pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost, dok se u centralnim i zapadnim predelima ponegde očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

U Srbiji pretežno sunčano i znatno prijatnije, povremeno uz umerenu oblačnost. Posle podne na jugu i u brdsko-planinskim predelima jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od 15 do 21 stepeni, maksimalna dnevna od 25 do 30 stepeni.

U Šapcu prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 21 stepen, maksimalna dnevna 33 stepeni.

U subotu, nedelju, ponedeljak i utorak sunčano i veoma toplo.


Podelite
 • Na severu Srbije sunčano. U ostalim predelima Srbije očekuje se promenljivo oblačno vreme, na jugu i jugoistoku sa kišom, na planinama sa susnežicom i...
  13. okt
 • U Srbiji oblačno i nešto toplije, ali i dalje relativno sveže, povremeno sa kišom. U toku ranog jutra na severu Vojvodine očekuje se prestanak padavina i...
  11. okt
 • Na teritoriji Mačvanskog okruga u prethodna 24 sata, potvrđena su 363 pozitivna uzorka na Kovid 19 i to - u Šapcu 144, Loznici 87, Bogatiću 34, Ljuboviji...
  9. okt
 • U Šapcu sutra oblačno, sa kišom. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 14 , maksimalna dnevna 17 stepeni.
  5. okt