GO Zajedno za Srbiju Šabac: Besmislena prijava SNS protiv Zelenovića

16. jul 15:21

"Povodom", kako se ističe, "besmislene krivične prijave koju je podneo doktor Boban Birmančević poverenik Srpske napredne stranke Šabac, protiv Nebojše Zelenovića, saopštenjem se oglasila Informativna služba Gradskog odbora Zajedno za Srbiju Šabac.
"Preplašeni naprednjački hajduci, to što činite krivična dela lažnim prijavljivanjem, neće promeniti ništa strašnoj činjenici da zabranjujete Ustavnom sudu da, već drugu godinu, donese odluku o vašem izbornom lopovluku u Šapcu. Taj lopovluk ste počinili sa mafijom koju ste mobilisali.
Vašim lažima kraja nema! Gluposti iz današnje krivične prijave lažne su, taman toliko, koliko i vaše gluposti da je Vlast, koju je predvodio Nebojša Zelenović, dala 30 miliona evra privatnoj kompaniji, koja obavlja javni prevoz u Šapcu. Te gluposti su lažne, isto kao što je laž da je ukradeno 5 miliona evra iz budžeta, pre nekoliko godina. I nabrajanju nema kraja!
Progonite predsednika strankeNebojšu Zelenovića i njegove saradnike kao divlje zveri, više od pola decenije. Prate ga i prisluškuju BIA i policija. Vodite lažne sudske postupke. Znate bolje nego bilo ko da je čestit i pošten čovek.
Samo vi podnosite krivične prijave, nalazite lažne svedoke, terajte policiju, BIA, sudije i tužioce da za vas vode političke kampanje i da prikrivaju kriminal kojičinite.
Doći će vreme kada ćete odgovarati za svu strašnu štetu, koju svakodnevno pravite ovoj jadnoj zemlji. Sudiće vam, pošteno, nezavisni Sudovi, a goniće vas ozbiljni, samostalni tužioci. Vaša zlodela institucionalizovana pravda raskrinkaće i osuditi pred građanima Srbije i pred istorijom!" kaže se u saopštenju Informativne službe Gradskog odbora Zajedno za Srbiju Šabac.
Podelite
  • Javnim časom za učenike osnovnih i srednjih škola u Šapcu počelo je današnje obeležavanje 80. godišnjice Krvavog marša. Kasnije, u Sabornoj crkvi Sv....
    24. sep
  • Na teritoriji Mačvanskog okruga u prethodna 24 sata, potvrđeno je 287 pozitivnih uzoraka na Kovid 19 i to - u Šapcu 117, Loznici 92, Bogatiću 24,...
    24. sep
  • Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu za seniore startovalo je juče u sali Ekonomske škole "Stana Milanović". Ljubitelji plemenite veštine imaju priliku...
    23. sep
  • Uspomena na dan kada je rođena Presveta Bogorodica Marija, u domu Joakima i Ane u Nazaretu, Mala Gospojina slavi se danas. Za ovaj veliki i važan praznik...
    21. sep