Zajedno za Srbiju - Saopštenje

13. jul 2021. 14:44

Prepali ste se naprednjački hajduci. Uvukao vam se strah u kosti zato što vas je konačno neko propitivao o tome kako je moguće da Ustavni sud, od aprila prošle godine, ne donosi odluku o tome što ste sa mafijom pokrali izbore u Šapcu.
Niste mogli da pobedite ni sa vojskom secikesa, dilera, reketaša i zelenaša, koje ste mobilisali po gradu i celoj državi. Morali ste da naterate policiju, BIA, tužioce i sudije da stanu iza te mafije.

E, sada đavo dolazi po svoje. Treba da objasnite tom civilizovanom svetu , u koji kobajagi hoćete da integrišete Srbiju, kako je moguće da najznačajnija pravosudna institucija u zemlji ne donosi odluku, evo već drugu godinu.

I čega ste se dosetili nesrećni hajduci? Ponovo hoćete da pravite lažne sudske postupke i da progonite hrabre i poštene ljude, samo zato što su javno ustali protiv vas i glasali za slobodan i normalan život.

Neće vam pomoći ni lažni svedoci, ni tužioci koji se tresu pred vama zbog svojih karijera, ni policajci koji su prodali dušu đavolu, ni sudije koje besramno vrše pritisak na svoje kolege da gaze Zakon i presuđuju u odbranu vašeg lopovluka.
Samo vi podižite krivične prijave, jer podižete optužnicu protiv sebe za svo zlo koje činite.

Normalan život će u Srbiji pobediti i vi ćete sedeti na optuženičkim klupama, a sudiće vam nezavisni Sudovi i izreći pravdu za nepočinstva koja u svojoj bahatosti, nepoštenju i diletantizmu činite!

INFORMATIVNA SLUŽBA

GRADSKI ODBOR ZZS ŠABAC
Podelite