Inicijativa Selo Grad: Saopštenje povodom zvižduka gradonačelniku Šapca

14. jun 2021. 15:23

Povodom manifestacije Megdan, sinoć održane u Šapcu, i zvižduka upućenih gradonačelniku Pajiću, saopštenjem za javnost, naslovljenim sa "Pajiću, podnesi ostavku", oglasila se šabačka Inicijativa Selo grad. U njemu se kaže:

- "Svašta se može videti i ćuti, vezano za samozvanog gradonačelnika Aleksandra Pajića. Zamislite da neko, ko je prvi čovek našeg Grada, legitimno ili ne, bude izviždan i doživi salve uvreda od svojih sugrađana. Samozvani gradonačelnik Aleksandar Pajić je samo osam meseci na čelu Grada Šapca, osam meseci je bilo dovoljno Šapčanima da shvate prevaru u liku i delu Aleksandra Pajića.

Zamislite da samozvanog gradonačelnika, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dva puta zaobilazi i nijednom se ne udostoji da poseti kabinet gradonačelnika Šapca - možda je čuo da kabinet gradonačelnika liči na dnevni boravak neke estradne zvezde pa ga zbog toga izbegava ?

Zamislite kako predsednik Republike Srbije Aleksandra Vučić preslišava i degradira samozvanog gradonačelnika Aleksandra Pajića.

Zamislite da neko ko vodi Grad, nije samostalan u odlučivanju i pritom je nesposoban da vodi naš grad.

Sve su ovo Šapčani zamislili i jasno uočili, da Aleksandar Pajić nema podršku predsednika Aleksandra Vučića, da ne uliva poverenje svojih sugrađana, da nije dorastao funkciji, zato mi iz Inicijative poručujemo samozvanom gradonačelniku Aleksandru Pajiću. Ako imaš i trunke dostojanstva, podnesi ostavku" - kaže se u saopštenju Inicijative Selo grad.
Podelite