U nedelju "Šabac open 4": Sportsko obaranje ruku

7. maj 2021. 14:47

Internacionalni turnir u sportskom obaranju ruke – „Šabac open“ biće održan, po četvrti put, u nedelju na otvorenom terenu Sokolskog doma.

Organizatori su Srpska unija za obaranje ruke i Klub "Orlovi" iz Majura. Sve je više interesovanja za ovu, još uvek veštinu, a sve je i veća podrška organizatorima, gde se izdvaja Sportski savez grada Šapca.

Turnir u Šapcu okupiće veliki broj takmičara iz pet zemalja, koji će se nadmetati u brojnim kategorijama kategorija. Zainteresovani imaju priliku još uvek da se prijave i učestvuju u ovoj sportskoj veštini.

Nikola Jelesić, osnivač kluba ,,Orlovi“, ističe da se prijavilo preko sto takmičara; navodi da ovo nije isključivo muški sport i da su žene podjednako zainteresovane.

Predsednik saveza „Srpske unije za obaranje ruke“ Miloš Zeljić ističe da je pojava naše zemlje na međunarodnim turnirima od velikog značaja za ovu vrstu veštine.

Takmičenje će biti održano bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Za one najbolje obezbeđene su vredne nagrade, a posebno za one koji dođu u što većim grupama.

Podelite
  • Za Nikolu Tadića malo ko zna u Šapcu. Radi se o momku koji živi u Čikagu i već sa šesnaest godina bio je na pragu da ostvari olimpijsku normu u...
    25. jun
  • Seoske igre Sportskog saveza Srbije, biće održane sutra, na terenima Osnovne škole „Stojan Novaković“, na Letnjikovcu. Tehnički organizator...
    25. jun
  • Vikend za nama šabacki planinari, visokogorci ,ljubitelji vrhova preko 2000m, pridružili su se planinarima iz Srbije,Makedonije, Hrvatske,Crne Gore, i...
    31. maj
  • Prestižna biciklistička trka Beograd - Banjaluka startovala je sinoć u 18 sati timskim hronometrom ispred Palate Srbija na Novom Beogradu. Na već...
    14. apr