U nedelju "Šabac open 4": Sportsko obaranje ruku

7. maj 14:47

Internacionalni turnir u sportskom obaranju ruke – „Šabac open“ biće održan, po četvrti put, u nedelju na otvorenom terenu Sokolskog doma.

Organizatori su Srpska unija za obaranje ruke i Klub "Orlovi" iz Majura. Sve je više interesovanja za ovu, još uvek veštinu, a sve je i veća podrška organizatorima, gde se izdvaja Sportski savez grada Šapca.

Turnir u Šapcu okupiće veliki broj takmičara iz pet zemalja, koji će se nadmetati u brojnim kategorijama kategorija. Zainteresovani imaju priliku još uvek da se prijave i učestvuju u ovoj sportskoj veštini.

Nikola Jelesić, osnivač kluba ,,Orlovi“, ističe da se prijavilo preko sto takmičara; navodi da ovo nije isključivo muški sport i da su žene podjednako zainteresovane.

Predsednik saveza „Srpske unije za obaranje ruke“ Miloš Zeljić ističe da je pojava naše zemlje na međunarodnim turnirima od velikog značaja za ovu vrstu veštine.

Takmičenje će biti održano bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Za one najbolje obezbeđene su vredne nagrade, a posebno za one koji dođu u što većim grupama.

Podelite
 • Pred nama je nešto mirniji vikend što se tiče sportskih događaja.U omladinskoj ligi Srbije, sutra će protiv RFK "Grafičara" iz Beograda igrati omladinci...
  22. okt
 • Ekipa KK Taur upravo je završila svoj nastup na trećem danu Prvenstva Srbije. U uvodnoj utakmici za mlade konje Ognjen Janković i King su ponovo osvojili...
  18. okt
 • Vuk Marković, pionir Karate kluba Viner Čivi iz Šapca, novi je prvak Balkana u kategoriji do 45 kilograma. Zlatnu medalju osvojio je na prvenstvu koje je...
  18. okt
 • Rvački klub "Spartak" iz Subotice proteklog vikenda bio organizator Kupa Srbije u grčko-rimskom stilu za seniore.Nastupilo je 110 takmičara iz 15 klubova,...
  18. okt