Vulin: Broj pozornika u Šapcu biće povećan

8. april 16:47

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas, nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca Aleksandrom Pajićem, da će broj komunalnih policajaca biti povećan u narednom periodu.

„Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo, i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas“, istakao je ministar Vulin.

Ukazavši da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja. Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić ukazao je da je na sastanku sa ministrom Vulinom, razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

„Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temama koje do sada nisu bile dovoljno zastupljene, a koje su značajne za veću bezbednost građana“, rekao je Pajić.
Podelite