Ministarka u poseti Malom Zvorniku i Luboviji

27. februar 19:02

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, posetila je juče opštine Mali Zvornik i Ljubovija. Tom prilikom upoznala se sa prirodnim resursima i turističkim potencijalima ovog dela Mačvanskog upravnog okruga.

U ime opštine Mali Zvornik, domaćin je bio predsednik opštine Zoran Jevtić, sa saradnicima. Upriličen je obilazak značajne turističke destinacije i istorijskog spomenika Podzemni grad Karađorđevića. Prva faza radova na ovom spomeniku kulture je završena, a očekuje se nastavak radova na obnovi ovog objekta.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija za radove na obnovi objekta je do sada uložilo ukupno 57 miliona dinara. U opštini Ljubovija, o budućim projektima razgovarala je sa predsednikom opštine Milanom Jovanovićem.

Posebno je bilo reči o izgradnji novog antenskog stuba koji bi omogućio bolji televizijski signal i montaži opreme mobilnih operatera, u cilju boljeg prijema mobilne telefonije i interneta. Događaju je prisustvovao i Vladan Krasavac, načelnik Mačvanskog upravnog okruga.
Podelite