Vremenska prognoza - Šabac 07.02.2021.

6. februar 2021. 09:35

Veoma toplo u Srbiji biće u nedelju, uz umereno oblačno vreme. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje. Maksimalna temperatura od 14 do 22°C, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje znatno hladnije, uz sipeću kišu. Početkom i sredinom sledeće sedmice biće umereno do pretežno oblačno i svežije sa kišom, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, a susnežica i sneg samo na višim planinama. I pored pada temperatura za 5 do 7 stepeni, one će i dalje biti znatno iznad normale za ovo doba godine. U nedelju će duvati pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima. U ponedeljak će duvati umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Potom, vetar u slabljenju, a sredinom sledeće sedmice u skretanju na severozapadni.

U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 11° C.

U ponedeljak oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 8° C, maksimalna dnevna 12° C.

U utorak oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 3° C, maksimalna dnevna 9° C.

U sredu oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 5° C, maksimalna dnevna 11° C.

U četvrtak oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 5° C, maksimalna dnevna 9° C.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 3 stepena.
  19. jan
 • U Srbiji u sredu jutro vedro i veoma hladno, uz umeren do jak mraz, a ponegde se očekuju magla i niska oblačnost. Tokom dana sunčano i malo toplije, dok se...
  18. jan
 • U Srbiji u sredu jutro vedro i veoma hladno, uz umeren do jak mraz, a ponegde se očekuju magla i niska oblačnost. Tokom dana sunčano i malo toplije, dok se...
  18. jan
 • Na severu Srbije u utorak sunčano. U ostalim predelima Srbije biće umereno do pretežno oblačno, ujutro sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom....
  17. jan