Vremenska prognoza - Šabac 07.02.2021.

6. februar 09:35

Veoma toplo u Srbiji biće u nedelju, uz umereno oblačno vreme. Krajem dana i tokom noći jače naoblačenje. Maksimalna temperatura od 14 do 22°C, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje znatno hladnije, uz sipeću kišu. Početkom i sredinom sledeće sedmice biće umereno do pretežno oblačno i svežije sa kišom, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, a susnežica i sneg samo na višim planinama. I pored pada temperatura za 5 do 7 stepeni, one će i dalje biti znatno iznad normale za ovo doba godine. U nedelju će duvati pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima. U ponedeljak će duvati umeren do jak južni i jugozapadni vetar. Potom, vetar u slabljenju, a sredinom sledeće sedmice u skretanju na severozapadni.

U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 11° C.

U ponedeljak oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 8° C, maksimalna dnevna 12° C.

U utorak oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 3° C, maksimalna dnevna 9° C.

U sredu oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 5° C, maksimalna dnevna 11° C.

U četvrtak oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 5° C, maksimalna dnevna 9° C.
Podelite
 • Na jugu Evrope sunčano i veoma toplo, uz temperature i preko 20°C, a sneg se očekuje u Rusiji i na severu Skandinavije, uz temperature oko nule. U ostalim...
  27. feb
 • U Šapcu sutra pretežno sunčano. Duvaće umeren, severni vetar. Minimalna temperatura pet, maksimalna dnevna 12 stepeni.
  26. feb
 • U Šapcu sutra prepodne magla, popodne sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura pet, maksimalna dnevna 19 stepeni.
  25. feb
 • U Šapcu sutra magla. Duvaće slab, jugoistočni vetar. Minimalna temperatura četiri, maksimalna dnevna 14 stepeni.
  24. feb