RTV Šabac: Budite deo naše TV AKADEMIJE

15. januar 16:06

RTV ŠABAC VAS POZIVA DA UPIŠETE TV AKADEMIJU!
SAVLADAJTE TAJNE SAVREMENOG NOVINARSTVA!
STRUČNA OBUKA ZA POSAO:
- NOVINARA
- KAMERMANA
- VIDEO MONTAŽERA
BESPLATNA OBUKA – MOGUĆNOST ZA STALNO ZAPOSLENJE!

TV AKADEMIJA ĆE VAS NAUČITI O ULOZI I POSLU NOVINARA, KAMERMANA, VIDEO MONTAŽERA I OSTALIM ASPEKTIMA NEOPHODNIM ZA USPEŠNO BAVLJENJE OVOM PROFESIJOM!

Kandidati
Ukoliko ste mlađi od 35 godina, imate stečeno srednje ili visoko obrazovanje i ukoliko ste bez radnog iskustva (nije neophodno) – TV AKADEMIJA je idealna šansa za vas!
Tokom tri meseca obuke i osposoblјavanja za rad steći ćete prva radna iskustva, primeniti stečena znanja i razviti nove veštine, unaprediti radne navike!
Učešće u programu obuke za novinara, kamermana ili video montažera, u okviru TV AKADEMIJE otvara Vam mogućnost da po završenom osposoblјavanju dobijete prvi ugovor o radu. Ovo može biti vaša "prečica za posao", jer iskustva mnogih ukazuju da je najteže dobiti prvi posao.
Vaše osposoblјavanje za rad biće sprovedeno po unapred utvrđenom programu koji je sertifikovan od strane izuzetnih stručnjaka na polju obuke za rad u medijima.
Program obuke u okviru TV AKADEMIJE traje namjanje 3 meseca, nakon toga najbolji polaznici će zasnovati radni odnos u RTV Šabac.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE KANDIDATA JE 22. januar 2021. GODINE
PROGRAM OBUKE U OKVIRU TV AKADEMIJE POČINJE NAJKASNIJE 25. JANUARA 2021. GODINE
Iskoristite priliku za uspešan početak radne karijere!
Podelite