Vremenska prognoza - Šabac 19.09.2020.

18. septembar 18:44

Iznad većeg dela Evrope suvo sa sunčanim intervalima. Obilni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Grčkoj. Najhladnije biće u Rusiji i u Irskoj, tempertaura oko 15°C, a najtoplije u Francuskoj i na jugozapadu Balkana, temperatura do 32°C.

Na Balkanskom poluostrvu u subotu pretežno sunčano, uz više oblaka na jugu i istoku, dok se na jugu Grčke očekuju obilni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 22 do 32°C.

U Srbiji u subotu jutro vedro i hladno, a nešto toplije biće na istoku i jugoistoku i uz nešto više oblačnosti. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, tokom dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura od 8°C na severozapadu do 14°C na istoku Srbije, u Negotinskoj Krajini do 16°C, a maksimalna dnevna od 23 do 27°C.
U Šapcu sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 6° C, maksimalna dnevna 23° C.
U nedelju sunčano. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 9° C, maksimalna dnevna 26° C.
U ponedeljak sunčano. Duvaće umeren, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 9° C, maksimalna dnevna 28° C.
U utorak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 10° C, maksimalna dnevna 30° C.
U sredu pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 13° C, maksimalna dnevna 29° C.

Podelite
 • Zimsko računanje vremena u Srbiji počinje večeras, u noći između subote, 24. i nedelje, 25. oktobra, pomeranjem časovnika za jedan čas unazad, sa 3.00...
  24. okt
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno, povremeno sa slabom kišom, popodne oblačno, sa kišom. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 14...
  23. okt
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura osam, maksimalna dnevna 22 stepena.
  22. okt
 • U Šapcu sutra pretežno sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura sedam, maksimalna dnevna 22 stepena.
  21. okt