Rupe na putu koji je asfaltiran pred izbore

8. avgust 15:41

Novi sloj asfalta regionalni put u Prnjavoru dobio je desetak dana pred izbore 21. juna u dužini od jednog kilometra. Za asfaltiranje su izdvojena sredstva iz budžeta Republike Srbije, a danas, taj kilometar puta ima 11 otvorenih rupa i krpljen je već nekoliko puta.

Tokom predizborne kampanje Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu asfaltirao je ulice po seoskim mesnim zajednicama sredstvima iz budžeta Republike Srbije pozivajući građane da izađu na izbore i glasaju za njihovu listu. Jedan od tih puteva bio je i regionalni put u Prnjavoru, asfaltiran 10-ak dana pred izbore koji su održani 21. juna.Put je asfaltiran u dužini od jednog kilometra, i na njemu danas ima 11 otvorenih rupa, nekoliko zakrpljenih. Asfalt se kruni ne samo na ivicama već i po sredini puta, a meštani ovog dela Prnjavora strahuju za svoju bezbednost.

Kako kažu meštani, put koji je trebao svima, asfaltiran je samo zbog izbora.

Asfaltirani put je regionalni put, te Gradska uprava Šapca, kao ni mesna zajednica nemaju nadležnost nad njim. Mesna zajednica Prnjavor uputiće pismo nadležnim institucijama sa fotografijama u kakvom stanju se novi sloj asfalta nalazi, nadajući se da će neko imati sluha za njihov problem.
Podelite